Scroll to top
TILBAGE

OMRÅDET
OMKRING ÆBELØEN

Scroll

ÆBELØEN

BOLIGER I BYEN

Æbeløen er CEBRA-arkitekten Mikkel Frosts vision om et nyt bykvarter i Aarhus med en stærk identitet. En identitet, der kobler sig på den unikke placering lige op til Botanisk Have. Visionen med det nye bykvarter er, at lede tankerne hen mod de grønne oplevelser, mod trækronerne og mod de grønne gårdrum. Æbeløen bliver til og med den sidste Øgade i Aarhus.

 

Læs mere om Æbeløens arkitektur

AKTIVT OG SOCIALT LIV

I SMUKKE RAMMER

Æbeløen er alt andet end en øde ø. Det er en markant grøn oase midt i 8000 Aarhus C, der summer af liv. Med sine moderne og velindrettede kvalitetsboliger er Æbeløen en arkitektonisk gave til Aarhus og Øgadekvarteret. Æbeløen er placeret i selve hjertet af Aarhus C og vokser frem i mødet mellem Botanisk Have og Saltholmsgade. Det er i forvejen en helt unik bydel med hyggelige brostensbelagte gader, grønne oaser og charmerende huse med fine detaljer. En bydel der emmer af liv, ægthed og nærhed.

 

Læs mere om Æbeløens boliger

TÆT PÅ

BY OG NATUR

Æbeløgade ligger perfekt placeret tæt på Botanisk Have, Den Gamle By samt Latinerkvarterets specialforretninger, hyggelige kaffebarer og lækre spisesteder. Området er utroligt attraktivt, og det forstår man godt, da man her får byens puls i “baghaven”, mens der samtidig er rig mulighed for at nyde en stille stund i den hyggelige gårdhave med gamle figentræer. Alle husene får tilmed privat terrasse og eksklusiv brugsret til egen have.