Scroll to top
TILBAGE

BOLIGERNE
MANGFOLDIGE BOLIGTYPER

Scroll

KVALITETSHUSE

MED ÆSTETIK

Husene bliver opført med et gennemgående farvevalg i de enkelte bygninger, så mursten, vinduer og balustre harmonerer med omgivelserne, og indendøre venter en unik bolig med flotte egetræsgulve, et godt indeklima og en lys, indbydende stemning. Overalt er der lagt vægt på kvalitetsmaterialer - fx er køkkenet fra Svane Køkkenet, mens der installeres hårde hvidevarer fra Siemens.

 

Læs mere om Æbeløens arkitektur

BOLIGER

MED DIVERSITET

Æbeløen er 10 lyse byhuse, moderne og komfortable, i en mangfoldig og levende beboersammensætning. De forskellige bygningstyper sikrer samtidig et godt lys og gode udsigtsforhold for kvarterets beboere. Alle boligerne er desuden udstyret med gulvvarme og materialer af høj kvalitet.

 

Læs mere om Æbeløens arkitektur

NUTIDENS

GRØNNE DETALJE

I samarbejde med Botanisk Have og Institut for Bioscience ved Aarhus Universitet indarbejdes initiativet ”Vild med Vilje” i Æbeløen. ”Vild med Vilje” er blandt andet et opgør med den trimmede græsplæne. Her får græsset lov til at gro langt, svaje i vinden og skifte farve med årstiderne. I planlægningen af de grønne områder bliver der arbejdet med regnvandshåndtering, klimatilpasning og urban farming.

KØKKENER

EFTER DIN SMAG

Et køkken er ikke bare et køkken. Boligerne er udstyret med køkkener fra Svane Køkkenet. som er en nyfortolkning af det grebsløse hvide køkken. Her er kælet for detaljerne i form af ekstra dybe skuffer med soft luk og fuldt udtræk, 20 mm bordplade og underlimet sort vask, der matcher det sorte armatur.

 

Desuden har du selv mulighed for at få indflydelse på valg af køkken i flere af byhusene.